TLL Media | Инженеринг ревю | IndustryInfoBG | South-East European INDUSTRIAL Market | Български Технически Каталог | Енерджи Инфо БГ | ТД ИНСТАЛАЦИИ | Екология & Инфраструктура
 
 
 
TLL Media Specialized technical magazine fo the power industry
HOME     БЪЛГАРСКИ
Търси
TLL Media
TLL Media
PublisherPublicationArchivesSubscription AdvertisingContactsUpcoming
TLL Media
 

COMPANY ARTICLES

Energy review » Energy Review magazine - issue 4, 2018,
Universal pump technology

Една от най-големите компании за нефт и газ в света се доверява на безсалниковата технология

Задача:
Една от най-големите компании за петрол и газ в световен мащаб, със седалище в Близкия изток, разширява дейността си в нова област, т.нар. Fast Treatment.
Новото направление  ще увеличи  търсенето на пазара, което от своя страна ще позволи на тази водеща компания да завоюва нови пазари.

В съответствие с политическите решения относно бъдещето на държавата и пазарната ориентация, тази компания за преработка на газ търси високопроизводителна преработвателна инсталация, която да предлага най-висока рентабилност и оптимизация на разходите. Целта при такива проекти е да се използват най-новите налични технологии, като това в най-голяма степен важи за вложените в инсталацията помпени съоръжения.

Решението:
По време на FEED фазата инвеститорът прави предварителна селекция, с цел ограничаване на избора до най-надеждните и усъвършенствани пазарни технологии, а именно такива, обезпечаващи максималното извличане на сярата. Така изборът пада върху технологията на безсалниковите центробежни помпи - херметични помпи тип къпещ ротор и такива с магнитно задвижване.

По време на последващата EPC фаза, отчитайки дела на извлечената сяра, крайният клиент затвърждава първоначалните си намерения и избира надеждната технология на херметичните помпи тип къпещ ротор, гарантираща липсата на всякакви течове. 

Клиентът дори участва в уточняването на специалния дизайн на специфичните за неговите изисквания помпи, поради изключително критичната и необичайна област на приложение SRU. HERMETIC успешно доказва името и опита си на производител, предлагащ персонализирани помпени решения, съобразени с индивидуалните високи изисквания на клиента. Така HERMETIC е избран за един от двамата основни доставчици на центробежни помпи за тази газопреработвателна инсталация.Tags:  

« Back

Via Expo
BPVA
Ecology and Infrastructure
 
TLL Media
WebDesignBG            © 2019 TLL Media        Home   |   Privacy Policy   |   Terms of use   |   XML    
TLL Media
TLL Media