TLL Media | Инженеринг ревю | IndustryInfoBG | South-East European INDUSTRIAL Market | Български Технически Каталог | Енерджи Инфо БГ | ТД ИНСТАЛАЦИИ | Екология & Инфраструктура
 
 
 
TLL Media Българското специализирано техническо списание за енергетика
НАЧАЛО     ENGLISH
Търси
TLL Media
TLL Media
ИздателствотоЗа изданиетоАрхивАбонамент РекламаКонтактиПредстоящо
TLL Media
 

ВЕИ ЕНЕРГЕТИКA

Енерджи ревю » Сп. Енерджи ревю - брой 6, 2016, ноември
Удължената гаранция на соларни инвертори от Renewable Energy Insurance Broker елиминира недостатъците на заводската

Основните минуси на заводската гаранция на соларни инвертори са трудната и мудна комуникация с производителя, невъзможността за изпълнение на поетите ангажименти при банкрут на производителя и фактът, че не покрива труда на О&М компанията при дефект и ремонт на инвертора.

Предлаганата от Renewable Energy Insurance Broker услуга за удължаване гаранцията на соларни инвертори до 20 години елиминира всички тези недостатъци. Тя покрива всичко това, което се включва по производствената гаранция, както и труда за монтаж/демонтаж на инвертора от страна на О&М компанията, труда за ремонта, самия ремонт и евентуални резервни части.

Възползвалите се от услугата клиенти могат да получат и нов инвертор, при положение че дефектиралият не подлежи на поправка, като се покриват и разходите за транспорта на резервни части или на новото устройство. В случай че инверторът не е ремонтиран до 10 дни от датата на дефектиране, услугата покрива и загубата на доходи. Друго предимство на удължената гаранция на соларни инвертори от Renewable Energy Insurance Broker е, че покрива и гаранцията от производители, които са фалирали.

При появил се дефект на инвертор клиентите могат лесно и бързо да ни уведомят като попълнят форма на сайта ни. Обратната връзка с О&М компанията се осъществява до 12 часа в работен ден. Заплащането на услугата става на годишна база, като договорът се сключва година за година. По наши данни и резултати от пазарно проучване, основаващо се на предоставени оферти, цените ни са по-ниски от тези на производителите.

Към днешна дата имаме договори с фотоволтаични централи с обща инсталирана мощност 3 MW, но сме в процес на преговори със собствениците на още 54 MW. Компанията се е утвърдила в повечето страни от ЕС, като колегите ни в Германия, например, имат договори със соларни паркове с обща инсталирана мощност над 1 GW.

Делян Илиев,
изпълнителен директор на Renewable Energy Insurance Broker-БългарияЕтикети:   Renewable Energy Insurance Broker   solar inverters   extended warranty  

Други статии от рубрика ВЕИ енергетикa


« Назад
Via Expo
BPVA
Екология и Инфраструктура
 
TLL Media
WebDesignBG            © 2018 TLL Media        Начало   |   Политика за поверителност и защита на личните данни   |   Права за ползване   |   XML    
TLL Media
TLL Media