TLL Media | Инженеринг ревю | IndustryInfoBG | South-East European INDUSTRIAL Market | Български Технически Каталог | Енерджи Инфо БГ | ТД ИНСТАЛАЦИИ | Екология & Инфраструктура
 
 
 
TLL Media Българското специализирано техническо списание за енергетика
НАЧАЛО     ENGLISH
Търси
TLL Media
TLL Media
ИздателствотоЗа изданиетоАрхивАбонамент РекламаКонтактиПредстоящо
TLL Media
 

ВЕИ ЕНЕРГЕТИКA

Енерджи ревю » Сп. Енерджи ревю - брой 6, 2016, ноември
Удължаването на гаранцията на инверторите на SMA Solar Technology и Kostal Solar Electric предоставя дългосрочна сигурност на инвестицията

ФИЛКАБ Солар предлага продуктите на немските компании SMA Solar Technology AG и Kostal Solar Electric GmbH.

SMA Solar Technology e световен лидер с над 30 годишен опит в разработката и производството на соларни инвертори. Компанията е фокусирана изключително върху създаването на първокласни продукти, характеризиращи се с висока ефективност и дълъг експлоатационен живот.

Богатото й портфолио се състои от стрингови инвертори с мощност от 1,5 kW до централни соларни инвертори с мощност над 2 MW. SMA Solar Technology предлага и решения за изграждане на системи за автономно и хибридно захранване, включително работещи с литиево-йонни батерии, устройства за smart home автоматизация и др.

Kostal Solar Electric е част от Kostal Group – независима семейна компания, специализирана в разработването на висококачествени електронни решения за различни индустриални приложения. Произвежда богато разнообразие от стрингови соларни инвертори с мощност от 1,5 kW до 20 kW, които се отличават с високо качество, изключителна гъвкавост (до 3 MPP тракера) и конкурентни цени.

Продуктите и на двете компании пристигат със стандартна петгодишна фабрична гаранция. При възникване на хардуерен проблем в рамките на гаранционния срок, производителите изпращат заменящо устройство, като поемат и всички транспортни разходи по доставката и вземането на дефектния продукт.

И SMA Solar Technology, и Kostal Solar Electric предлагат възможност за удължаване на фабричната гаранция на произвежданите от тях устройства с максимален срок до 20 години. При SMA Solar Technology това може да стане във всеки един момент преди изтичане на фабричната гаранция, а за инверторите с марката Kostal – в срок до 2 години от закупуването им.

За допълнително удобство на собствениците на фотоволтаични паркове, предлаганите от SMA Solar Technology услуги за удължаване на гаранция са разделени в два пакета – Active и Comfort. В случай на гаранционна повреда, първият пакет осигурява заменящ инвертор и включва транспортните разходи за доставка и вземане на повреденото устройство.

С пакет Comfort процедурата за замяна е допълнително улеснена – освен доставка на заменящо устройство, производителите на електроенергия могат да се възползват и от инсталация и настройка на новия инвертор, извършени от квалифицирани специалисти.

Удължаването на фабричната гаранция е един достъпен начин за осигуряване на дългосрочна сигурност на инвестицията, на предвидимост на експлоатационните разходи, а понякога – и задължително условие за финансиране на проекта.

Слав Ландов,
управител на ФИЛКАБ СоларЕтикети:   ФИЛКАБ Солар   SMA Solar Technology   Kostal Solar Electric   соларни инвертори   удължена гаранция  

Други статии от рубрика ВЕИ енергетикa


« Назад
Via Expo
BPVA
Екология и Инфраструктура
 
TLL Media
WebDesignBG            © 2018 TLL Media        Начало   |   Политика за поверителност и защита на личните данни   |   Права за ползване   |   XML    
TLL Media
TLL Media