TLL Media | Инженеринг ревю | IndustryInfoBG | South-East European INDUSTRIAL Market | Български Технически Каталог | Енерджи Инфо БГ | ТД ИНСТАЛАЦИИ | Екология & Инфраструктура
 
 
 
TLL Media Българското специализирано техническо списание за енергетика
НАЧАЛО     ENGLISH
Търси
TLL Media
TLL Media
ИздателствотоЗа изданиетоАрхивАбонамент РекламаКонтактиПредстоящо
TLL Media
 

ЕЛЕКТРОЕНЕРГЕТИКА

Енерджи ревю » Сп. Енерджи ревю - брой 2, 2016, април
ИНТЕРКОМПЛЕКС: Предлагаме на клиентите модулна система за изграждане на електромерни табла

Известно е, че съгласно Закона за енергетиката, електромерните табла трябва да се намират на границата на собствеността, за да е възможно инкасаторите и инспекторите от електроразпределителните дружества да имат постоянен свободен достъп до тях. В същото време, желателно е таблата да са изработени и разположени така, че да се вписват в общия силует на жилищната сграда, без да го загрозяват.

За да отговори на тези критерии, ИНТЕРКОМПЛЕКС ООД – гр. Пловдив разработи т. нар. модулна система за изграждане на електромерни табла, с която по-голямата част от изискванията могат да бъдат удовлетворени. Редът на работа е прост, но ефективен: клиентът предоставя еднолинейна схема на таблото, одобрена от съответното електроразпределително дружество, размери на мястото за монтаж, както и информация за разположението на входящите и изходящи проводници.

В отделни случаи клиентът може да предостави и спецификация на комутационната апаратура, която желае да бъда вложена в изделието. Специалистите в ИНТЕРКОМПЛЕКС правят компановката, чертежите се съгласуват с клиента, следва договаряне и производство.

Тъй като фирмата изработва по договори “стандартни” табла и за трите електроразпределителни дружества в страната, модулните такива се изработват в пълно съответствие със специфичните технически изисквания на всяко едно от тях. Това е предпоставка за безпроблемното приемане на таблата при подписване на съответния акт от инвеститора.

Материалът, от който са изработени таблата, е стъклонапълнен полиестер (SMC). По желание на клиента таблата могат да бъдат изпълнени в цвят по желание, различен от стандартния RAL 7035. В случая не става дума за боядисване на готово табло, а оцветяване на панелите още на фазата на производството им, което значително повишава качеството на покритието и съответно неговата трайност. Таблата могат да бъдат изработвани в комплект и с разпределителна касета.

Явор Серафимов,
ръководител регионален офис – София, ИНТЕРКОМПЛЕКСЕтикети:   ИНТЕРКОМПЛЕКС   електоразпределителни табла  

Други статии от рубрика Електроенергетика


« Назад
Via Expo
BPVA
Екология и Инфраструктура
 
TLL Media
WebDesignBG            © 2019 TLL Media        Начало   |   Политика за поверителност и защита на личните данни   |   Права за ползване   |   XML    
TLL Media
TLL Media