TLL Media | Инженеринг ревю | IndustryInfoBG | South-East European INDUSTRIAL Market | Български Технически Каталог | Енерджи Инфо БГ | ТД ИНСТАЛАЦИИ | Екология & Инфраструктура
 
 
 
TLL Media Българското специализирано техническо списание за енергетика
НАЧАЛО     ENGLISH
Търси
TLL Media
TLL Media
ИздателствотоЗа изданиетоАрхивАбонамент РекламаКонтактиПредстоящо
TLL Media
 

Фирма Хидросист предлага на пазара генератори с постоянни магнити

Енерджи ревю » Сп. Енерджи ревю - брой 4, 2016, юли » Фирма Хидросист предлага на пазара генератори с постоянни магнити

Фирма Хидросист предлага на пазара генератори с постоянни магнити
Фирма Хидросист предлага на пазара генератори с постоянни магнити

Хидросист разработва генератори с постоянни магнити за производство на електроенергия от възобновяеми енергийни източници, съобщиха за сп. Енерджи ревю от компанията. “Те са с мощност от 5 kW до 5 MW, произвеждат се с вертикална или хоризонтална ос.

Генераторите с ниска скорост имат планетарна предавка, която позволява да се произвежда електрически ток от бавно течащи води и ниска скорост на вятъра. Вертикалноосевите генератори се използват предимно с водни турбини и вертикални вятърни турбини до 50 kW. Достигат 40% от мощността си още при 20 об./мин. и работна скорост от 60 до 120 об./мин. Този тип генератори са много подходящи за когенерации.

Другият тип генератори са със скорост на въртене от 150 до 350 об./мин. При тях няма предавка и са предназначени за директен монтаж. Използват се с вятърни, водни и газови турбини. Всички генератори са с магнити от неодим NeFeB с висок клас на покритие. Иновативният ротор предпазва магнитите от размагнитване и гарантира 20 години живот на генератора.

Всеки генератор се изработва съобразно изискванията на клиента. “Постигането на висока мощност при ниски обороти увеличава производителността на годишна база, което спомага за по-бързата възвръщаемост на инвестицията и по-ниска цена на произведената електроенергия”, допълниха от Хидросист.Етикети:   Хидросист   генератори   генератори с постоянни магнити   производство на електроенергия  

Други новини

BPVA
Екология и Инфраструктура
 
TLL Media
WebDesignBG            © 2018 TLL Media        Начало   |   Права за ползване   |   XML    
TLL Media
TLL Media